Aktivisme

AKTIVISME


VEGAN CHANGE


Den veganske aktivistgruppe Vegan Change er kendt for sine kontroversielle gimmicks og protester i flere danske storbyer. Gruppen blev grundlagt i Århus i starten af 2017 og er i dag en landsdækkende aktivistgruppe med flere lokalafdelinger.


Vegan Change søger at oplyse om dyrs forhold i mad-, tøj- og under-holdningsindustrien, formålet med mange af gruppens aktioner er at skabe opmærksomhed og debat om den måde, mennesker bruger dyr på i deres hverdag. Det er gruppens mål at udbrede kendskabet til veganisme og antispeciesisme og inspirere mennesker til at leve plantebaseret.


Sophia har været et aktivt medlem af Vegan Change siden gruppens grundlæggelse og deltager i aktioner, men er også med til at løfte  såvel adminstrative opgaver som pressekontakt.


Læs mere om Vegan Change her.

INGSTRUP SPISELIGE SKOVHAVE


Siden efteråret 2017 har Sophia være en del af den frivillige arbejds-gruppe for etableringen af Ingstrup Spiselige Skovhave.


Gruppens formål er at etablere og drive en offentlig spiselig skovhave bygget på permakulturens principper. Haven er således designet med Naturen som forbillede og bliver opbygget i fire lag med høje træer, lave træer og buske, bunddækkeplanter og slyngplanter. Alle plnater vil være spiselige for mennesker.


Ingstrup Spiselige Skovhave vil være et naturskønt rekreativt område med fokus på biodiversitet for Ingstrups borgere såvel som besøgende, og det er et ønske, at haven skal kunne bruges til alt fra stillestunder til undervisning og friluftsgudstjenester.


Læs mere om Ingstrup Spiselige Skovhave her.


AKTIVISTBUREAUET


Dette nye initiativ gør det lettere for alle at lave aktivisme på en mere effektiv måde. Konceptet er baseret på individuelle donationer, hvilke gør det muligt for de involverede aktivister at skabe større forandring og mere 'impact'.


Sophia er skovaktivist i AktivistBureauet og fokusere igennem sine kampagner på biodiversitet, guerilla gardening, permakultur og agroøkologi. Her er Naturen i centrum, og alle donationer går til at skabe flere og mere artsrige naturlommer på landet og i byerne, til at øge kendskabet til den danske flora og fauna, samt til at inspirere andre til at lave naturaktivisme.


Du kan støtte Sophias aktivisme ved at donere et valgfrit beløb via MobilePay 22 74 23 49. Skriv gerne titlen på den pågældende kampagne i tekstfeltet.


Læs mere om AktivistBureauet her.

KONTAKT

HOVEDGADEN 70, 9480 LØKKEN, DANMARK

mushroomcrowd@outlook.com

+45 22 74 23 49

FØLG MIG

NOX ART

© Copyright. All Rights Reserved. 2019